Kategorier

Marineret Strudsefilet med svampesauce

(6-8 pers.)

ca. 1,2 kg strudsefilet
2 dl. olivenolie
1/2 dl. soya
1 spsk. stødt ingefær
1 bakke champignon el.
Carl Johan svampe
1/4 l fløde
kalvebouillon

Fileten lægges i marinade af olivenolie, soya, ingefær, peber og evt. lidt hvidløg. Vend fileten heri og lad den stå i marinaden 1-2 timer. Herefter lægges fileten i et ovnfast fad i en 200 grader forvarmet ovn i 40-45 min. Fileten tages ud og overdækkes med staniol i 20 min., således at saften fordeler sig.

Svampesauce:
Svampene skæres i tynde skiver og lægges på en varm tør pande. Når væden er fordampet tilsættes lidt smør, salt og peber, lidt soya og idt bouillon samt 1/4 l fløde. Lad sausen koge op.

Fileten skæres i tynde skiver, anrettes med lidt sauce, broccoli og ris, evt. en blanding af sorte og hvide ris.

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.