Kategorier

Mangotærte

300 g marcipan
3 æg
2 blade husblas
3/4 dl vand
1 spsk citronsaft
4 mangofrugter

Riv marcipanen og bland den med æggene til en jævn masse. Beklæd en rund form, ca 23 cm i diameter med bagepapir. Kom mandelmassen i formen og bag den ved 175 grader på nederste rille i ca 35 min, til den er bagt og gylden. Tag kagen ud, lad den køle 5 min og læg den derefter på en rist til vidre afkøling. Rul eller buk husblasen og læg den i en skål med koldt vand i ca 5 min. Kram vandet ud af husblasen, læg den i en kasserolle og tilsæt vand og citronsaft. Varm det til ca 40 grader, så husblasen smelter. Hæld blandingen i en skål og lad den blive kold og tykflydende. Del mangofrugterne, skræl dem og skær dem i både. Læg dem i et flot mønster på mandelbunden.Dryp med geléblandingen og stil den koldt. Gentag dette til blandingen er brugt. Lad tærten stå koldt et øjeblik inden serveringen.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>