Kategorier

Mandelrand

Dessert, chokolade, æg, kim 5 personer

5 æggehvider
200 g flormelis
200 g mandler
150 g overtrækschokolade

Pisk æggehviderne stive. Tilsæt flormelis med en let hånd. Skold, smut og hak mandlerne, og vend dem forsigtigt i.

Kom dejen i en velsmurt, raspet randform og bag randen ved 175°i ca. 40 minutter.

Lad mandelranden køle lidt i formen, før den forsigtigt vendes ud på en bagerist for at blive kold.

Smelt overtrækschokoladen og glasér radene.

Serveres med is og frugtsalat.

Kilde: Kim Lykkegaard 13-04-1997

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>