Kategorier

Mandel krokant is

Dessert, Is – Personer: 4

2 ½ dl Piskefløde
½ dl Sukker
3 Æggeblommer
2 Mandelkrokant (f.eks. Daim)

Mandelkrokant i is giver en dejlig pikant smag, og fås som små chokoladebarer under handelsnavnet Daim. Æggeblommer og sukker piskes kraftigt til en tyktflydende og luftig masse. Piskefløden piskes (ikke for stift). Mandelkrokant stykkerne puttes i en plastpose og knuses fint med en kagerulle (lad være med at bruge en blender el.lign. da det så bliver til mel!). Mandelkrokant og flødeskum vendes i æggemassen, som derefter hældes i en 1 liters form og fryses.

Kilde: Hans Logeskov, 10 Jun 93

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>