Kategorier

Daim-is

6 Personer

Bund:
3 æggehvider
150 g sukker
150 g finthakkede (malede) mandler

Fyld:
3 æggeblommer
3 spsk sukker
3 dl piskefløde
4 Daim (eller 2 dobbelte)

Pisk æggehviderne nøsten stive og vend sukkeret i. Pisk det hele stift og vend de finhakkede (malede) mandler i.

Kom marengsmassen i en smurt meldrysset springform og bag den i ca 30 min ved 175°C.

Afkøl bunden helt på pageristen, inden isen kommes på.

Pisk pløden til flødeskum og vend den i æggemassen sammen med grofthakket Daim. Fordel ismassen oven på marengsbunden og dæk den til.

Sæt isen i fryseren i mindst 4 timer.

Servering: Lad isen stå i 20 min på køkkenbordet før servering.

Kilde: Netto

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.