Kategorier

Løgsuppe

(6 personer)

8 mellemstore løg
2 peberfrugter
25 g plantemagarine
2 tsk paprika
ca. 2 liter vand
2 tsk salt
1-2 tsk miso
bouquet garni ( timian, persille, lauerbærblade)
3 fed finthakket hvidløg
kartoffelmeljævning

Skær løg og peberfrugter i små tern. Varm magarinen i en stor gryde, kom paprika i og svits det let igennem inden løg og peberfrugter tilsættes. Derpå tilsættes vand, salt og bouquet garni. Lad suppen småkoge i 20 minutter. Miso piskes i suppen, der lige får et hurtigt opkog, suppen smages til, herefter tilsættes hvidløg og en kartoffelmelsjævning. Ved servering kan der drysses paprika eller cayennepeber over.

Servering: Tilbehør: Udblødt; kogt hel hvede samt ostebrød.

Kilde: Heidi Sanna Petersen

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>