Kategorier

Lagkage med frisk frugt

3 æg
125 g sukker
30 g hvedemel
¾ tsk bagepulver

Fyld:
300 g jordbær eller hindbær, friske eller frosne
0.25 l piskefløde
2-3 spsk sukker
2 blade husblas

Pisk æggene med sukkeret, til det er let og luftigt. Bland melet med bagepulveret og vend det i med en spatel. Fyld dejen i en smurt springform, der dækkes med bagepapir og bages på nederste rille i en 175 grader varm ovn ca 20 min. Tag kagen ud, afkøl den og flæg den i 2 eller 3 lag. Tag nogle bær fra til pynt. Mos resten og bland dem i flødeskum, der smages til med sukker. Sæt husblas i blød i koldt vand 5 min. Tag den op med det vand, der hænger ved og smelt den over vandbad. Lad den køle lidt af og rør den i flødeskummet med bærrene. Læg flødeskummet imellem lagene og ovenpå kagen. Pynt med hele bær.

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.