Kategorier

Kylling i fad

4 personer

Tid: ca. 30 min. Med rå kylling ca. 1 time

1 stor eller 2 mindre kyllinger (eller tilsvarende mængde færdig-tilbedt kylling fra dybfrost)
3-4 gulerødder
6-8 store kartofler (evt. dybfrosne kartoffel-både)
salt
peber
mild paprika
olie

Tilbehør:
grøn salat

Skær kyllingen ud i mindre stykker, ca. 6 – 8 dele. Brun dem i en gryde i lidt olie, drys med lidt paprika, salt og peber. Skræl og skær gulerødderne ud i små stykker, skrub og skær kartoflerne ud i små stykker. Vend kartofler og gulerødder i lidt olie med salt, peber og paprika i, og læg dem i et ildfast fad. Læg kyllingstykkerne over og stil fadet i ovenen ved 200 grader i ca. 45 minutter, til alt er mørt. Servér med en skål salat.

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.