Kategorier

Krydrede kartofler

Forret – Personer: 4

4 store bagekartofler

Fyld:
2 tomater, finthakkede
½ tsk dild, fintklippet
1 mellemstort løg, finthakket
½ tsk rosmarin
2 æg
2 spsk smør
1 skive franskbrød
Kraft Light Creme Fraiche eller Kraft French dressing
1 spsk persille, hakket

Kartoflerne serveres som forret med den gode dressing til. For et godt resultat bør vælges en stor melet kartoffel. Skrub kartoflerne godt og skær et kryde i hver. Bag i ovnen 45-50 min. ved 200 grader. Skær et låg af kartoflerne og skrab indmaden ud med en ske og mos det. Pisk æggene sammen og udblød brødkrummen i mælken. Rør det i mosen sammen med de øvrige ingredienser. Krydr med salt og peber. Kom mosen tilbage i skallerne. Bag endnu 20 min. ved 200 grader. Servér Kraft dressingen til.

Kilde: Kenneth Skovly Pedersen, 10 aug 93

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.