Kategorier

Krydderurteboller

(30 stk)

100 g smør
3 dl mælk
50 g gær
1 tsk salt
1 spsk timian, basilikum eller oregano
ca. 8 dl hvedemel
3 spsk smeltet smør

Smelt smør i en kasserolle og hæld mælken i. Lad blandingen blive håndvarm.
Rør gæren ud i lidt af blandingen og hæld resten i. Tilsæt salt, halvdelen af krydderurterne og melet.
Ælt dejen blank og smidig. Læg den på bagebordet og del den i 30 lige store stykker.
Form stykkerne til runde boller. Læg dem tæt ved siden af hinanden i en bradepande på ca. 25×35 cm eller en stegepande. Pensles med smeltet smør. Drys resten af krydderurterne over og lad bollerne hæve tildækket i ca. 30 min.
Bages midt i ovnen i ca. 15 min ved 225º.

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.