Kategorier

Krabbesalat

200 g krabbekød (fra dåse)
100 g mayonnaise
½ dl piskefløde
2 spsk finthakket grøn peberfrugt
1 spsk chilisauce
1 spsk fintklippet purløg
citronsaft
salt
hvid peber

Tilberedningstid: ca 30 min

Stil krabbekødet til afdrypning, hvorefter det pilles fra hinanden og evt. flipstivere fjernes.

Pisk fløden let og rør den sammen med mayonnaisen.

Rør peberfrugt, purløg og chilisauce i mayonnaisen og smag til med citronsaft, salt og peber, hvorefter karbbekødet vendes i. Stil salaten koldt, til den serveres.

Kilde: Dansk julemad af Vivi Berendt

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>