Kategorier

Kokosguf

ca 20 stk.

4 ½ dl sukker
3/4 dl flormelis
1 æggehvide
1 ½ dl koldt vand
1 ½ spsk pulveriseret husblas
1 ½ dl kogende vand

Pynt:
4-5 dl kokosmel
1 spsk kakao

Bland sukker, flormelis, æggehvide og det kolde vand i en skål. Rør husblaspulveret ud i det varme vand. Rør det i sukkerblandingen. Pisk det hele med mixeren ca 30 min til en luftig masse. Bland kokosmelet med kakao. Sigt det, hvis det er klumpet. Hæld lidt af det i bunden af en form, 20*30 cm. Hæld massen i. Strø et drys over. Lad det stå koldt til det stivner. Skær massen i tern, ca 4*5 cm. Dyp snitfladerne i kokosdrys, så stykkerne dækkes på alle sider. Læg konfekten på en rist eller bagepapir. Opbevar det køligt.

Tips: Kokosguf kan fryses. Løsfrys stykkerne inden de pakkes ned. Tag enkelte stykker frem ad gangen.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>