Kategorier

Kokos-toscakage

Dej:
2 æg
300 g sukker
150 g mel
2 tsk bagepulver
1 1/2 dl mælk
75 g smeltet, afsvalet smør

Kokos-tosca:
50 g kokosmel
150 g sukker
3 spsk smør
3 spsk mælk
1 spsk mel

Pisk æg og sukker skummende, blend bagepulver og mel og tilsæt melblandingen skiftevis med mælken. Rør det smeltede og afsvalede smør i til sidst. Kom dejen i en velsmurt, melet springform og bag den på nederste rille i ovnen ved 200 grader ca 30 min. Bland alle engredienserne til toscaen i en tykbundet kasserolle og kog den hurtigt sammen. Bred massen i et jævnt lag over kagen, når den er næsten færdigbagt, sæt kagen i ovnen igen ca 10 min, til den har fået en pæn gylden farve. Lad kagen afkøle på en bag.

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.