Kategorier

Kirsebærkage

Cakes, bradepande 12 personer

Dej:
200 g smør
225 g sukker
5 æg
Lidt mandelessens
100 g rismel
150 g mel
1 tsk bagepulver
200 g kirsebær uden sten

Glasur:
125 g flormelis
Lidt spilkogende vand

Pynt:
Friske kirsebær med stilk
 
Smør og sukker røres godt. Æggene røres i ét ad gangen. Rør godt. Tilsæt mandelessens og rismel. Bland mel og bagepulver og rør det i. Vend kirsebærrene i med let hånd. Bred dejen ud i en bradepande , ca 30 * 36 cm. Bag kagen på næstnederste rille ved 180° i 20-25 min Rør flormelis med lidt kogende vand til en tykflydende konsistens. Tag 1/3 fra og rør lidt kirsebærsaft i de sidste 2/3. Smør den kolde kage med den farvede glasur over hele fladen. Dekorer med den hvide glasur og pynt med kirsebær. Skær kagen i firkanter.

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.