Kategorier

Kinesisk lynstegt skinkegryde

Hovedret, wokmad, svinekød 4 personer

300 g skinkeschnitzler

Marinade:
2 spsk sherry
2 tsk frisk reven ingefær
2 spsk sojasauce
250 g broccoli
1 rød peber
1 gul peber
1 løg
2 spsk olie
200 g bønnespirer
2 dl hønsebouillon

Tilbehør:
ægnudler

Kødet skæres i strimler og kommes i den sammenpiskede marinade. Stilles i køleskab 1-2 timer. Broccolien deles i mindre buketter. Peberfrugterne renses for stilk og kerner og skæres i lange strimler. Løget skæres i tynde både. En wok eller stegegryde varmes godt op, 1 spsk. olie kommes på. Broccoli, løg og peberfrugter lynsteges 3-4 min. og tages op. Wokken tørres af og 1 spsk olie hældes i. Marinaden hældes fra kødet. Kødet lynsteges 3-4 min. Bouillon og marinade tilsættes og koges igennem. Grønsagerne også bønnespirerne vendes i og varmes hurtigt igennem.

Tips: Hvis man ikke har så meget tid, kan man nøjes med at marinere kødet, mens grønsagerne ordnes.

Tilberedningstid: Uden marineringstid ½ time heraf arbejdstid: ½ time

Energi pr. pers: 2560 kilojoule (612 kcal)

Energifordeling: Protein 23% – 35 g kulhydrat 60% – 90 g fedt 17% – 11 g

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>