Kategorier

Chokaladekage

300 g. mel
75 g. margarine
300 g. sukker
2 æg
50 g. kakao
2 dl. mælk eller kærnemælk
1 tsk. natron
1 tsk. bagepulver
½ tsk. vaniliesukker

Pynt:
reven chokolade

Glasur:
200 g. florsukker
2 spsk. kogende vand.

Margarinen bøldgøres og røres godt med sukkeret til en ensartet masse, hvorefter æggene tilsættes et ad gangen. De resterende ingredienser sigtes sammen med melet og det hele røres til en ensartet masse. Den hældes i en smurt bradepande. Bages på ovnens nederste rill ved 200° i ca. 15 min. Efter afkøling glaseres den med glasuren og drysses med reven chokolade.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>