Main dish – Personer: 4
125 g Friske champignon
1 Løg
20 g Plantemargarine
Salt & Peber
Citronmelisse
1 Tsk.citronsaft
4 Skiver kalvekød a 100g
30 g Plantemagarine
½ dl Hvidvin
2 dl Bouillon
1 Tsk maizenamel
Rens og skyl champignonerne. Skær dem i skiver. Pil og hak løget. Svits begge del i fedtstof i en gryde. Smag til med salt,peber, citronmelisse og citonsaft. Bank kødet let. Fordel fyldet på skiverne, der rulles sammen og fæstnes med en kødpind. Brun kalve-rullerne i fedtstof på panden og læg dem derefter i et ovnfast fad. Kog panden af med bouillon og hvidvin. Jævn evt. sovsen med lidt maizenamel. Smag sovsen til og hæld den over rullerne. Sæt fadet i en varm ovn ved 220 grader i ca.15 min. Server løse ris eller aspargeskartofler.
Kilde: Niels O. Hansen, 21 Aug 93