Kategorier

Kalveschnitzler med citronsauce

Kalv, Italiensk, Kalkun – Personer: 4

4 tynde skiver kalveschnitzler
3 spsk citronsaft
2 tsk reven citronskal
1 spsk olivenolie
2 spsk olivenolie til stegning
2 dl hønseboullion
½ tsk salt
peber
1 spsk citronsaft

Tilbehør:
grøn salat

Pynt:
citronbåde
citronmelisse

Citronsaft, -skal og olivenolie piskes sammen. Kødet marineres heri i køleskabet 1 times tid. Schnitzlerne tages op af marinaden og steges 2 min. på hver side i olie. Tages af panden og lægges på et fad. Panden koges af med marinaden og bouillon. Smages til med salt, peber og evt. citronsaft. Hældes over schnitzlerne. Pyntes med citronbåde og citronmelisse.

Tips: Kalkunschnitzler kan anvendes, selvom det ikke er typisk.

Kilde: Vinklub Nr. 1, maj 1992.

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.