Kategorier

Kalkun med broccoli og sennepskorn

1 spsk sennepskorn
½ dl vand
250 g broccoli
1 (250 g) gul courgette
20 g dulle
500 g kalkunsmåkød eller schnitzler skåret i strimler
3 dl hønsebouillon (vand + terning)
100 g flødeost
1 tsk sherryvineddike
1½ tsk majsstivelse
2 spsk vand
½ tsk salt
peber

Sennepskornene udblødes ½ time i koldt vand.
Broccolien deles i små buketter, stokken skæres i terninger. Courgetten skæres i halve skiver.
Broccolistokken svitses i dullen. Kødet svitses med. Broccolitoppe, courgetter, bouillon, flødeost, vineddike og sennepskorn tilsættes. Snurrer sammen i 3-4 min.
Majsstivelse udrøres i vandet og røres i. Koges igennem og smages til med salt og peber.
Servér med friskkogt pasta.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>