Kategorier

Italiensk tunfiskesauce

1 ds. tun i olie
2 ansjosfileter i olie
1½ dl hønse- eller kalvebouillon
½ dl piskefløde
100 g mayonnaise
1-2 spsk citronsaft
salt og peber
1-2 spsk små kapers

Lad tunfisken dryppe af og purér den i blenderen med bouillon og fløde. Bland med mayonnaise og smag til med citronsaft, salt og peber. Pynt ved serveringen med kapers.
Tip: Olivenolie kan erstatte mayonnaise, idet blandingen af olie, tun, ansjos og citronsaft bliver mayonnaiseagtig, når dem blendes.
Saucen passer til retter med grydestegt eller kogt kalvekød og til kogt kylling eller høne

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>