Kategorier

Italiensk appelsinis

(4-6 personer)

6 store appelsiner
1 L vanilleis

De skærer et låg af appelsinerne, med en kniv skæres frugtkødet ud, og appelsinerne skæres lidt i bunden, så de kan stå lige.

Frugtkødet fra 2 appelsiner køres med en blender til en jævn masse, fjern alle kerner først.

Skær isen i småstykker, lidt optøet, og kom i blenderen sammen med resten af frugtkødet. Smag evt. til med vanille eller likør.

Fyldes tilbage i de udhulede appelsiner med lille top og låget lægges på.

Stilles i fryseren 2-3 timer, eller de pakkes ind og kan fryses i månedsvis.

Men husk, de skal op af fryseren 10-15 min. inden de skal spises.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>