Kategorier

Indiske auberginer i karry

Grøntsager 4 personer

750 g auberginer
350 g solmodne tomater
3 spsk hakket persille
2 tsk stødt kommen
2 tsk stødt horiander
1 tsk gurkemeje
cayennepeber
8 spsk smør
1 fed hvidløg
1 dl hakket løg
1 spsk skrællet, hakket ingefærrod
1 tsk citronsaft
Garam masala
salt

Skyl auberginerne og perforér dem hist og pist. Sæt dem i en forvarmet ovn ved 225°°. Bag dem til de er møre – alt efter størrelse op til en times tid. Skær så auberginerne i kvarter og løsn det varme kød med en ske. Hak det let og kom det i en kasserolle med 2 spsk persille, de hakkede tomater, koriander, kommen, gurkemeje og en pris cayennepeber. Rør godt. Smelt smørret på panden og svits det hakkede hvidløg et øjeblik sammen med ingefær. Tilsæt kasserollens indhold og kog, til retten er tyk. Smag til med salt og Garam masala. Servér drysset med persille og stænket med citronsaft.

Kilde: Livsglad mad, Bogan’s forlag.

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.