Kategorier

Hjertegryde

Main dish 4 personer

2 svinehjerter
3 grofthakkede zitauerløg
25 g smør
1 tsk tørret basilikum
1½ tsk groft salt
friskkværnet peber
1 ds tomater
2 dl fløde 13%
1 spsk hvedemel

Tilbehør:
Salat og kartoffelsne

Rens og skyl hjerterne godt, og skær dem i meget tynde strimler. Svits løg og hjerter i gyldent smør i en tykbundet gryde. Tilsæt krydderier og tomater med væde. Lad retten koge ved svag varme under låg i ca 45 min Rør fløde og mel sammen til en jævnning og tilsæt under omrøring. Kog retten godt igennem og smag til.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>