Kategorier

Hjemmebagt pizzabund

Low-cal 4 personer

30 g gær
1½ dl lunkent vand
2 spsk olie
½ tsk salt
4½ dl mel 240 – 300 g
Olie til pensling

Varm ovn op til 200°. Udrør gær med vand. Tilsæt olie, salt og 2/3 del af melet. Når melet slipper skålen vendes dejen ud på bordet og æltes igennem med mere mel. Sæt dejen til hævning dækket med et fugtigt klæde 20 min. Ælt dejen igennem. Del den i 2. Rul dem meget tyndt ud på et meldrysset bord. Læg bundene på plade beklædt med bagepapir og prik dem med en gaffel. Pensl kanterne med lidt olie. Forbag dem uden fyld 10-15 min.

Tips: De forbagte bunde kan bruges straks eller fryses. De tøes op mens fyldet laves. Dejen kan laves dagen før med 10 g gær og hæve tildækket i køleskabet til den skal bruges.

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.