Kategorier

Ostepakker

125 g mel
125 g fintreven ost
¼ tsk paprika
¼ tsk fint salt
125 g koldt dulle i små stykker

2 æggeblommer
2 tsk mel
1¼ dl mælk
50 g fintreven ost
1/8 tsk fint salt
æggehvide til pensling

Bland ost, mel, paprika og salt. Smuldr dullen i og ælt dejen let sammen. Stil den tildækket i køleskabet mindst 1 time.
Rør æggeblommer og mel sammen i en gryde. Tilsæt mælken og kog under kraftig piskning i ca. 1 min. Tag gryden af varmen og rør ost og salt i. Lad cremen køle af.
Rul dejen ud til 2 plader (a ca. 24×32 cm). Del hver plade 2 gange på langs og 3 gange på tværs, i alt 24 firkanter.
Læg ca. 1 tsk. creme på hver firkant. Pensl kanterne med æggehvide.
Fold firkanterne til trekanter og tryk kanterne godt med en gaffel.
Bages midt i ovnen i ca. 10 min. ved 200º.
Serveres lune.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>