Kategorier

Hasselbackkartofler til ovnstegte kyllinger

Hovedret, Kylling – Personer: 5

9 mellemstore kartofler
1 spsk smeltet smør
1½ tsk groft salt

Ovnstegte kyllinger:
2 kyllinger a´ca. 900 g
75 g blødt smør
3/4 tsk groft salt

Hasselbackkartofler: Bagetid ca. 60 min. ved 225°. Skræl kartoflerne og skær hver kartoffel knapt igennem i tynde skiver på tværs. Læg dem i et smurt, ovnfast fad og pensl med smør. Drys salt over. Bag kartoflerne midt i ovnen til de er møre.

Ovnstegte kyllinger: Stegetid 3-40- min. ved 225°. Skær hver kylling i 4 stykker og læg dem i en bradepande. Pensl med smør og drys salt over. Steg kyllingerne midt i ovnen. Tilbehør: Grøn salat med creme fraiche-dressing.

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.