Kategorier

Hamburgerryg i fad

Grisekød, Hovedret – Personer: 4

1 Stor Porre
350 g Hamburgerryg
Peber
1 Bundt Persille
4 Tomater
125 g Ost
1 Tsk Paprika
2 dl Bouillon

Porren snittes fint og lægges i bunden af et ovnfast fad. Kom hamburgerryggen over og kryder med en smule Peber, hæld bouillonen ved. Dæk med tomatskiver og osteskiver, drys lidt paprika over. Sæt fadet i ovnen ved 200 grader i ca. 40 min. til grøntsagerne er møre. Det foreslås at retten serveres med dampede Ærter og gulerødder. Det gøres således: Kog gullerødderne med lidt salt og 1 tsk. sukker, varm de dybfrosne ærter, anrettes på et fad, og der drysses lidt persille over

Kilde: Henrik Nielsen, 11 Jul 93

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.