Kategorier

Hønsesalat

500 g kogt hønse eller kyllingbryst uden skind
2 stænger blegselleri
1 lille grøn peberfrugt
200 g champignoner
50 g valnødder
200 g mayonnaise
1 dl yoghurt naturel eller creme fraiche 18%
1 tsk fransk sennep
salt
hvid peber
lidt citronsaft

Tilberedningstid: Ca 30 min

Skør kødet i regelmæssige stykker. Blegselleri skylles og snittes fint, peberfrugten befries for ribber og kerner og skæres i små strimler, champignonerne renses og skæres i meget tynde skiver, og valnøddekernerne hakkes groft.

Bland mayonnaisen med yoghurt eller creme fraiche og smag til med sennep, salt, peber og citronsaft.

Vend fyldet i mayonnaisen og stil salaten køligt, til den serveres.

Kilde: Dansk julemad af Vivi Berendt

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.