Kategorier

Grøn fiskefilet

Hovedret, Fisk – Personer: 4

10 Rødspættefileter
500 g hel Spinat, frisk/frossen
125 g Champignon
25 g Margarine
2 spsk Sherry
2½ dl Piskefløde
1 spsk Mel
½ tsk Paprika
1 spsk Citronsaft
Salt, peber

Frisk spinat kommes i kogende, letsaltet vand i ca. 3 min. Hældes derefter i en sigte og der presses så meget vand af som muligt. Spinaten lægges i bunden af et smurt ovnfast fad. De rå fiskefileter lægges ovenpå og stænkes med citronsaft. Champignonerne renses, hakkes groft og svitses i margarine. Melet drysses over. Piskefløde, sherry og paprika tilsættes og saucen koges ind. Smages til med salt og peber. Saucen hældes over fisken, og fadet sættes i ovnen ved 200° i ca. 15 min. Retten serveres med brød eller kartofler.

Kilde: Andre Dewald, 21 Oct 93

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>