Kategorier

Grønne røræg

Æggeretter 4 personer

8 æg
8 forårsløg med top
8 tynde baconskiver
2 tsk smør
1 dl fløde
kørvel
persille
salt – friskkværnet peber

Klip en del af de grønne toppe i ringe. Kvartér løgene. Hak persillen og kørvelen. Steg baconnet sprødt i en kasserolle. Fisk det op og hold det varmt. Smelt smørret i kasserollen med fedtet og svits forårsløgene. Bland halvdelen af fløden med æg, salt og peber. Rør de hakkede urter i og hæld massen i kaserollen. Rør roligt, mens den stivner. Rør resten af fløden i, når den ønskede konsistens er opnået. Servér pyntet med smuldret bacon og kørvelblade.

Kilde: Livsglad mad, Bogan’s forlag.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>