Kategorier

Gammeldags stegt kylling med skilt sauce

4 personer

1 kylling a ca 2 kg
1 bdt persille
salt
peber
ca 75 g smør
evt. sky eller ca. 2 dl piskefløde

Skyl persille grundigt. Tag indmaden ud af kyllingen og rens så indmaden for fedt, årestammer, sener mv. Krydr kyllingen ind -og udvendigt med salt og peber. Prop persille, lever, hjerte og kråse ind i den. Brun den på alle sider i smør i en stegegryde. Kom lidt vand ved og lad den stege 45-60 minutter til den er meget mør. Tag kyllingen op og hold den varm. Kog evt saucen lidt ind evt med sky og/eller fløde. Smag evt. til med salt og peber.

Servering: Spis kyllingen med Meyers agurkesalat og Hovedsalat på dansk samt kogte kartofler – gerne nye.

Kilde: Meyers Køkken

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>