Kategorier

Fyldt vandbakkelsesstang

2 dl vand
50 g dulle
100 g mel
¼ tsk salt
3 æg

100 g røget skinke
1 rød peber
1 æble
1 skive selleri
1 ½ dl creme fraiche
½-1 tsk sennep

salatblade

Vand og dulle koges sammen. Melet drysses i og blandingen tages af. Salt og 2 æg piskes i.
Det 3. æg piskes sammen i en skål og piskes i lidt ad gangen, til man kan “skrive med dejen”. Dejen lægges på en bageplade ca. 12 cm. bred i pladens længde.
Bages ca. 45 min ved 200º. Afkøler på en rist.
Skinke, rød peber og æble skæres i små tern. Sellerien rives groft. Blandes og tilsættes creme fraiche. Smages til med sennep.
Stangen flækkes og salatblade lægges på. Fyldet fordeles og låget lægges på.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>