Kategorier

Brændenældesuppe

(4 pers)

1-1½ liter unge brændenældeblade
1 liter bouillon
1½ spsk smør
1½ spsk hvedemel
salt, peber
purløg
evt. 4 halve smilende æg

Skyl brændenælderne i flere hold vand. Giv dem et opkog i letsaltet vand. Hæld vandet fra og hak dem på et brædt med kniv. Bring bouillonen i kog, tilsæt de hakkede blade og lad dem koge nogle minutter. Rør smør og mel sammen til en smørbolle og pisk den ud i den kogende suppe. Lad suppen koge et par minutter og smag til med salt og peber.

Servering: Kom fintklippet purløg på suppen ved serveringen og placér også gerne et halvt smilende æg i hver portion.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>