Kategorier

Fasaner i kål

Fjerkræ, vildt 6 personer

2 fasaner
3 hoveder savoykål
2 løg
3 nelliker
8 peberkorn
200 g smør
20 cocktailpølser

Kålen gives et opkog i vand og trykkes af, hvorefter den kommes i en gryde og blandes med de skiveskårne løg og krydderier. Fasanerne brunes godt i nøddebrunt smør og lægges ned til kålen, og under låg dampes de langsomt møre. Derpå skæres de i passende stykker, kålen lægges på et varmt fad og herpå lægges fasanstykkene garneret med ristede pølser.

Kilde: Det Ny Køkkenbiblotek

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>