Kategorier

Rømer gryde

Hovedret, gryderet, oksekød, ris 4 personer

500 g oksesmåkød
1 dåse/pose cocktailpølser
1 glas perleløg
1 pk bacon
Kulør, salt & peber
Margarine til stegning
Mel til jævning

Oksekødet brunes i en gryde. Cocktailpølserne brunes på en pande (er de fra dåse dryppes de af først), og lægges til side panden koges af og skyen hældes over oksekødet. Vandet fra perleløgene hældes fra og smides ud, løgene brunes på en pande, løgene ligges til side, panden koges af og det hældes over oksekødet. Gryden med oksekød og “afkog” bringes i kog. Bacon steges på pande, ligges til side panden koges og hældes over oksekødet. Når oksekødet er mørt, kommes cocktailpølser og løg i, koges op og jævnes med meljævning. Kom lidt kulør i. Ved servering lægges bacon stykker oven på gryden. Serveres med løse ris og/eller pomme frites.

Kilde: Flemming Rømer

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.