1 L jordnøddeolie
1 kartoffel skåret i skiver
2 fed hvidløg
450 g dyrekød i tern
Cocktailsauce:
125 ml chilisauce
1 spsk peberrod i eddike
1 dråbe worcestershiresovs
Hvidløgssauce:
125 ml mayonniase
2 fed hk. hvidløg
1 dråbe worcestershiresovs
salt og peber
Persillesauce:
125 hk. persille
2 tsk mayonnaise
1 dråbe worcestershiresovs
salt og peber
Tatarsauce:
125 ml mayonnaise
2 spsk hk. syltet
2 tsk hk. kapers
¼ tsk hk. hvidløg
1 dråbe worcestershiresovs
1 hk. ansjosfilet
salt og peber
Løgbiks:
60 ml hk. gult løg
60 ml hk. rødt løg
2 tsk olivenolie
2 tsk hk. persille
salt og peber
Whiskysauce:
125 ml mayonnaise
1 spsk whisky
1 spsk chilisauce
1 dråbe worcestershiresovs
Pikant sauce:
125 ml hk. syltet peberfrugt
1 spsk chilisauce
1 spsk mayonnaise
1 dråbe worcestershiresovs
Carrysauce:
125 ml mayonnaise
1 spsk chilisauce
1 tsk carry
1 dråbe worcestershiresovs
salt og peber
Varm olien med kartoffel og hvidløg til 175º.
Bland de forskellige saucer i en hver sin lille skål og sæt dem på bordet sammen med kødet.