Kategorier

Dyrefondue med 8 slags sauce

1 L jordnøddeolie
1 kartoffel skåret i skiver
2 fed hvidløg
450 g dyrekød i tern

Cocktailsauce:
125 ml chilisauce
1 spsk peberrod i eddike
1 dråbe worcestershiresovs

Hvidløgssauce:
125 ml mayonniase
2 fed hk. hvidløg
1 dråbe worcestershiresovs
salt og peber

Persillesauce:
125 hk. persille
2 tsk mayonnaise
1 dråbe worcestershiresovs
salt og peber

Tatarsauce:
125 ml mayonnaise
2 spsk hk. syltet
2 tsk hk. kapers
¼ tsk hk. hvidløg
1 dråbe worcestershiresovs
1 hk. ansjosfilet
salt og peber

Løgbiks:
60 ml hk. gult løg
60 ml hk. rødt løg
2 tsk olivenolie
2 tsk hk. persille
salt og peber

Whiskysauce:
125 ml mayonnaise
1 spsk whisky
1 spsk chilisauce
1 dråbe worcestershiresovs

Pikant sauce:
125 ml hk. syltet peberfrugt
1 spsk chilisauce
1 spsk mayonnaise
1 dråbe worcestershiresovs

Carrysauce:
125 ml mayonnaise
1 spsk chilisauce
1 tsk carry
1 dråbe worcestershiresovs
salt og peber

Varm olien med kartoffel og hvidløg til 175º.
Bland de forskellige saucer i en hver sin lille skål og sæt dem på bordet sammen med kødet.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>