Der er ikke noget bedre end en dejlig kage med masser af fyld – den smager herligt, og den holder sig frisk i lang tid. Kagen er inspireret af den engelske julekage, men jeg har ændret den lidt til danske mål og smag.
225 g smør
225 g sukker
6 æg
reven skal og saft af 1 appelsin
425 g mel
1 tsk bagepulver
1 dl rom
Fyld:
100 g rosiner
125 g korender
100 g hakkede dadler
75 g hakkede valnødder
50 g sukat
50 g pomeranskal
50 g cocktailbær
3 spsk mel
Rør fedtstof og sukker godt sammen. Rør æggene i et ad gangen. Rør godt efter hvert. Tilsæt appelsinskal – og saft. Bland mel og bagepulver og rør det i sammen med rommen.
Bland alt fyldet med de 3 spsk mel og bland det i dejen. Kom dejen i en smurt springform og pynt med nogle hele valnødder. Bag kagen 1 – 1 1/4 time ved 175 grader. Lad kagen afkøle på en bagerist. Kagen er fryseegnet.