Kategorier

Culottesteg med bearnaisesauce

Hovedret, Saucer – Personer: 4

1 Culotte på ca. 1 kg
1 tb Groft salt
Peber

Tilbehør:
Bagte kartofler
Haricots verts

Bearnaisesauce med cremefraiche:
3 ½ dl Creme fraiche
1 tb Bearnaiseessens
3/4 ts Groft salt
Peber
3 tb Hakket persille

Rids fedtlaget på culotten og gnid den med salt og peber. Brun den i ovnen ca. 15 min. ved 250ø. Steg den videre ved 170° i 30-40 min., afhængig af, hvor rød stegen må være i midten. Lad stegen hvile i 15 min. inden den skæres for. Bag de smørpenslede, saltede, halverede kartofler sammen med stegen. Bearnaisesauce med creme fraiche: Bland lige dele 18% og 38% creme fraiche sammen og smag saucen til.

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.