Kategorier

Dejsnegle med krydret fyld

300 g dejplader eller friske pastaplader(sac yufka- forhandles i indvandrerbutikker )
2 liter grønsagsbouillon
500 g hvidkål
3 fed hvidløg
1 spsk honning
2 spsk olie
350 g hakket svinekød
salt
peber

Varm honning og olie og rist kødet gyldent. Rør fintsnittet hvidkål i og rist vidre under omrøring. Tilsæt finthakket hvidløg og krydr med salt og peber.

Dejpladerne, der er store cirkler på ca. 40 cm i diameter, lægges ud på bordet. Læg 3 oven på hinanden. Bred fyldet ud på dejen og rul den tæt sammen som en roulade. Skær den i stykker på 5 cm og stil stykkerne med skærefladen op i et ovnfast fad, tæt sammen. Hæld halvdelen af den lune grønsagsbouillon over. Sæt retten i en varm ovn på næstnederste rille ved 200 grader i 1 time. Efter ca. 30 minutter hældes mere bouillonm ved- dejen suger godt, så der skal hældes på nogle gange under stegningen. Servér sneglene rygende varme.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>