Kategorier

Cowboy bøf

Kødretter 4 personer
4 skiveroksefilet
50 g smør
Marinade:
6 spsk bourbon whisky
½ tsk salt
½ tsk friskkværnet peber
Reven citronskal -evt. melis
8 skiverbacon
1 dåse baked beans
1 tsk merian
Salt – friskkværnet peber

Bland marinaden af whisky, salt, peber, citronskal og evt. En pris sukker. Lad kødet trække i marinaden en halv time. Dup bøfferne tørre og ‘luk’ dem ved en kort, kraftig bruning på begge sider. Sænk så varmen og steg ca. tre minutter på hver side. Tag bøfferne af panden og hold dem varme. Steg baconskiverne og tag dem fra. Varm bønnerne på panden. Tilsæt krydderierne og varm igennem. Før serveringen anbringes bøfferne ovenpå bønnerne omgivet af baconen. Giv hvedebrød til.

Øl gør sig bedst, men fyldig rødvin går også an.

Kilde: Livsglad mad, Bogan’s forlag.
John Erik Hansen 06-03-1996.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>