Kategorier

Clafoutis

Kirsebær, Fransk, Dessert – Personer: 6

Fransk dess.i pandekagedej
500 g Kirsebær, udstenede
100 g Mel
4 dl Mælk
4 Æg
150 g Sukker
Kornene af en ½ stang Vanille
1 Knsp. salt

Smør en stor tærteform med smør. Pisk dejen sammen, den skal være klumpfri, ellers må den en tur gennem sigten. Hæld dejen i tærteformen og bred kirsebærrene over, så de synker lidt ned i dejen. Sæt formen i ovnen 35 – 40 min. ved 200 gr. Drys flormelis over, og server den lun men ikke brændende varm.

Kilde: Jyllands-Posten. Leif Jørgensen, 23 Jul 93

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>