Kategorier

Citronpie med marengs

Desserter, Bagning, Æg, Citrus – Personer: 1

1 Portion mørdej med sukker

Fyld:
5 Æg
100 g Sukker
125 g Blødt smør
1 ts Maizena, stor
2 Citroner, saften af
1 Citron, fintreven skal af

Låg:
5 Æggehvider
150 g Sukker

Pisk æggene skummende med sukkeret. Pisk det bløde smør i. Tilsæt maizena, den revne citronskal og citronsaften. Beklæd en 30 cm tærteform med mørdejen. Hæld fyldet i og lad det bage ca. 20 min. Pisk imens 4 æggehvider stive, tilsæt sukkeret og den sidste æggehvide, pisk færdigt og bred det ud over tærten. Lad det bage til marengsen er hævet og let gylden ~ det tager ca. 15 min.

Kilde: Stine Hansen, 23 Aug 93

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>