Kategorier

Chilisuppe

Tid: 2-3 timer + tid til udblødning af ærterne efter pakningens anvisning.

(4 personer)

2 liter vand
4 dl tørrede, grønne ærter
3 oksebouillonterninger
2 løg
1 fed hvidløg
200 g hakket oksekød
2-3 spsk. chilisauce (mild)
2 spsk. hakket dild og persille

Ærterne lægges i blød i koldt, kogt vand.

Kog ærterne ca. 1 time i iblødsætningsvandet.

Tilsæt bouillonterningerne, de udskivede løg og det finthakkede hvidløgsfed.

Efter endnu 1 times kogning tilsættes kødet. Suppen er færdig,
når ærterne er bløde og begynder at koge ud.

Smag suppen til med chilisauce. Pas på, der er stor forskel i skyrken.
Servér med drys af de hakkede urter.

TIPS:
Ristet rugbrød smager godt hertil.

IKKE FRYSE EGNET

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.