Kategorier

Caribisk kakaodrik

4 glas

3 modne bananer
½ reven kokosnød
50 g rørsukker
kornene fra ½ stang vanille
½ dl brun rom
40 g kakao
6 dl sødmælk
isterninger eller knust is efter behag
citronsaft

Pynt:
kakao
kanel

Kom alle ingredienser i en mixer eller en blender og kør. Smag til med citronsaft.
Dup ydersiden af den øverste del af 4 høje, slanke glas med citronsaft og dyp dem bagefter i en skål med kakao.
Bank forsigtigt på glassene for at den overskydende kakao falder af.
Hæld cocktailen i glassene, drys med kanel og server.

Kilde: Claus Meyer´s bog om chokolade – Brian Rechnagel Sørensen

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>