Kategorier

Aztekernes chokoladedrik

75 g kakaomasse 100%, gerne Cacao Pâte Extra
5 dl vand
1 knsp chili
1 knsp safran
1 knsp kanel
1 knsp tørret ingefær
½ stang vanille
3 spsk honning

Hak kakaomassen meget fint og kom den i en skål.
Bring vandet i kog i en gryde.
Tilsæt krydderierne sammen med honningen og lad det koge op igen.
Tag vanillestangen op, men skrab kornene ud og kom dem i blandingen. Tilsæt kakaomassen under kraftig pisken.
Hæld drikken i 4 varme kopper.

Kilde: Claus Meyer´s bog om chokolade – Brian Rechnagel Sørensen

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>