Kategorier

Brunsviger (AMO)

Dej:
300 g Hvedemel
½ ts Salt
30 g Melis
½ ts Kardemomme
30 g Margarine
2 dl Lunken mælk
30 g Gær

Remonce:
100 g Margarine æltes blød
100 g Mørkt puddersukker
1 spsk Mørk sirup tilsættes og det hele røres godt sammen

Dejen æltes og sættes til hævning i 20 min., hvorefter den formes til en kugle, som hviler et par min. Derefter rulles dejen ud og lægges i en smurt bradepande. Remoncen stryges på og drysses

med korender, og til sidst drysses lidt mere mørkt puddersukker ud over hele kagen. Sættes til efterhævning i 15-20 min. på et lunt sted og bages i ca. 12 min. ved 190 grader.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>