Kategorier

Blandet salatplatte

Tid: 25 minutter

2 mellemstore gulerødder
4-5 tomater
1 salatløg
1 agurk
1 lille radicchiosalat
1 lollo rosa eller fris‚salat
friskmalet peber
lidt stødt korender
2 spsk balsamico-eddike
1-1½ tsk sur/sød sennep
1 spsk honning
1 bundt persille
evt. lidt basilikum, kørvel eller karse
1 dl olivenolie

Skræl gulerødderne og riv dem. Skær tomaterne i skiver og hak det pillede løg. Skræl agurken, skær den igennem på langs og tag kernerne ud. Skær agurken i mindre stykker. Skyl salaten og slyng den helt fri for væde før den deles i mindre stykker og lægges på et fad eller i en salatskål. Fordel de øvrige grønsager på fadet. Piske marinaden sammen og smag den til. Server den til salaten sammen med groft brød.

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.