6 – 8 personer
3 hele bladselleri
salt
peber
1½ dl cremefraiche
4 spsk tomatketchup
4 spsk chutney
1½ tsk worcestershire sauce
tabasco sauce
salatblade
Desuden:
2 hårdkogte æg
purløg
Skær roden af de tre bladselleri. Skær derefter så meget af toppen, at der er ca 15 cm af den nederste del tilbage. Del hver selleri i kvarte. Læg dem i en gryde, hæld vand over, så det lige dækker og drys med lidt salt. Lad selleristænglerne koge, til de er møre, men stadig sprøde, ca. 6 minutter. Lad dem dryppe af og brus dem over med koldt vand. Lad dem dryppe af igen. Rør cremefraiche med ketchup, chutney, Worcestershire sauce og et par dråber tobascosauce. Smag til med salt og peber. Skyl salatbladene og arranger dem på et fad. Læg sellerien over. Pynt med æggeskiver, der lægges taglagt og drys med klippet purløg.
Kilde: Mine 100 bedste opskrifter fra jul til påske af Mona Giersing. Lademanns lommekogebøger