Kategorier

Søndagsgryde

600 g oksekød
2 store løg
250 g champignon
1 grøn peber
groft salt
1 spsk karry
50 g smør
friskkværnet peber
2 tsk tørret basilikum
1 dåse flåede tomater
1½ – 2 dl fløde
1 bundt persille

Skær kødet i terninger, brænd karryen af i smørret og brun kødet deri sammen med de hakkede løg, til de har fået farve. Tilsæt de flåede tomater, salt, peber og basilikum samt de skivede champignoner og lad det simre ved svag varme i den tykbundede gryde i ca. 15 minutter. Hæld fløde i og lad det hele koge godt igennem. Smag til med krydderier og jævn eventuelt med lidt maizenamel udrørt i lidt koldt vand. Anret i et fad og drys masser af hakket persille over.

Servering: Smager godt til alle former for ris eller kartoffelmos.

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.