Fisk 4 personer
4 ørreder
1 spsk olivenolie
2 spsk dijon sennep
2 æggeblommer
4 tsk vin- eller estragoneddike
4 spsk smør
2 spsk hakket kruspersille
Purløg
Salt – friskkværnet peber
Rengør fiskene og dup dem. Pak hver ørred ind i olieret alufolie og læg dem i et ildfast fad. Forvarm ovnen ved 160° og bag så fiskene i en lille halv time. Tag fiskene ud, åbn pakkerne og lad dem køle af – benene kan evt. Fjernes. Rør saucen af sennep, æggeblommer og eddike. Smag til med salt og peber. Anbring smørret i en skål og sæt den i en kasserolle med varmt vand. Det skal blive blødt, men må ikke smelte. Rør det lidt efter lidt i saucen og tilsæt persille og purløg til sidst. Servér fisken kold med saucen, franskbrøds-croutoner, agurketern og flüte eller baguette.